Szakmai elismerés

2023.09.07. 19:00

Ki kapja idén a Tóth György Emlékérmet? – az olvasók is jelölhetnek

A Fejér megyei könyvtárak olvasói is szavazhatnak arról, ki kapja idén a Vörösmarty Mihály Könyvtár elismerését, a Tóth György Emlékérmet. A javaslattételeket október 12-ig fogadják.

Héjj Vivien

Tavalyi évben, a Tóth György Emlékérmet Nagy Zsuzsanna, a sárbogárdi könyvtár nyugállományba vonuló vezetője vehette át.

Fotó: FMH-archív

Az emlékérmet a megye közkönyvtáraiban, a könyvtári munka bármely területén dolgozó azon személy kaphatja meg, ami munkájával, szakmai és emberi rátermettségével sokat tett a könyvtárhasználók magas színvonalú kiszolgálásáért. Az emlékérem az intézményekből nyugállományba vonult személynek is odaítélhető.

Ön szerint ki az, aki munkájával kiérdemelte az elismerést? Az olvasók október 12-ig tehetnek javaslatot a díjazott személyére vonatkozóan. A javaslatnak tartalmaznia kell a kitüntetésre javasolt személy munkájának ismertetését, a jelölő aláírását, csoportos jelölés esetén a jelölők nevét és aláírását tartalmazó listát.

A javaslatokat Buriánné Tarró Edit igazgatónak címezve kell eljuttatni a Vörösmarty Mihály Könyvtár Bartók Béla tér 1. szám alatti épületébe, vagy beküldhető e-mailben a [email protected] címre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában