Játékos kapcsolatteremtés

2023.09.06. 15:00

Interaktív társasjáték napon találkozhatunk a Városház téren

Székesfehérvár szívében, a Városház téren tartja meg szeptember 9-én szabadtéri játéknapját a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubjában. Kovács Áron műsorvezető lesz az esemény házigazdája, ahol élményekkel és különleges ajándékokkal is gazdagodhatnak a résztvevők.

Hajdú Marianna

Fotó: Archív / Illusztráció

Szeptember 9-én, szombaton a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja egy izgalmas és ingyenes társasjáték nappal várja az érdeklődőket a Városház téren. A PROFI-T-ABILITY névre keresztelt logisztikai játékkal új dimenziót nyilik az élményalapú kapcsolatteremtés terén a vállalatok, az oktatási intézmények és a diákközösségek számára.

A játék nap célja, hogy a résztvevők informális környezetben ismerjék meg a különönböző iparágakat, és betekintést kapjanak a magyar nagyvállalatok napi tevékenységébe. A társasjáték nemcsak a logisztikai, hanem a pénzügyi, gazdasági és stratégiai gondolkodás fejlesztésére is ösztönzi a játékosokat, minden korosztály és nem számára.

Az esemény ingyenes, amit szombaton 10:00 és 15:00 óra között tartanak, és amelynek Kovács Áron műsorvezető és énekes lesz az házigazdája. A nap folyamán a résztvevők nem csak játékosan tanulhatnak, de egyedi ajándékokkal és élményekkel is gazdagodhatnak.

Nincs szükség előzetes regisztrációra, a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt várják az eseményen.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában