Kisfaludi piknik

2023.09.03. 07:30

Egy szombat tele kultúrával és közösségi élményekkel

A Kisfaludi Közösségi Ház szervezésében szombaton délután a helyi sportpályán egy olyan pikniket rendeztek, ami minden korosztálynak tartogatott meglepetéseket.

Hajdú Marianna

Az elszórt fajátékok csak fokozták a jókedvet.

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

Délután három órakor vette kezdetét az ingyenes program, amely egy közös tornával indul Szűcs Dorina vezetésével. A gyerekek és szülők egyaránt belecsöppentek a mozgás örömeibe.

A torna után a Hangoló Zenés Gyermekszínház bűvölte el a gyermeki közönséget. Az előadás címe a "Megy a vonat, muzsikál a kerék" már magában is tele volt ígérettel, és Nemes Lászlóval karöltve a gyerekek énekeltek és játszottak egy fantasztikus előadásban.

Öt órakor a kisfaludi Búzavirág Dalkör lépett a színpadra. A közösségi éneklés szellemében a helyi kórus szívhez szóló dallamokkal ajándékozta meg a hallgatóságot. A zenei skála hat órakor egy drasztikus fordulatot vett, amikor az End of Paradise heavy metal együttes koncertje egy egészen más hangulatot robbantott a színpadra. A keményebb akkordok ellenére a közönség élvezettel fogadta az eltérő műfajt.

A délután folyamán a gyerekek sem unatkoztak. A kézműves foglalkozások során óriási színezőket díszítettek, kulcstartókat készítettek gyöngyvasalással, és még buborékjátszó is volt. A sportpályán elszórt fajátékok tovább fokozták a jókedvet.

Bent a "szörp fröccs" frissítő hatása a nap folyamán többször is bizonyította értékét a 30 fokos melegben. A technológia szerelmesei háromféle VR-játékkal ismerkedhettek meg, amelyek igazi 21. századi élményt csempésztek a hagyományos programok közé.

Összességében a Kisfaludi piknik egy remek lehetőség volt a közösség számára, hogy az iskolakezdés előtt még egyszer összejöjjenek, és együtt töltsenek egy kellemes délutánt. A szervezők minden korosztály számára kínáltak programokat, és a piknik hangulata emlékezetes marad mindazoknak, akik kilátogattak a sportpályára ezen a szép napon.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában