45 perces film készül Magyarországról

2023.09.05. 15:00

A kápolnásnyéki polgárőrök is szerepelnek a német televízió által készített filmben!

A német ZDF Televízió Társaság Aspekte Kulturális Szerkesztősége 45 perces filmet készít Magyarországról. A filmet szeptember közepén sugározza majd a televízió. Budapest és Európa Kulturális Fővárosa, Veszprém bemutatása mellett a polgárőrségről is szó lesz a filmben.

Fotó: Csató József

 A ZDF TV, Sinkovicz István producer vezetésével ellátogatott Kápolnásnyékre is. A forgatócsoport a Kápolnásnyék és Környéke Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tevékenységéről készített riportfilmet.

Fotó: Csató József

Az autós és motoros járőröket elkísérték a községben útjukon. Török Nándor elnök és Oliser Zsuzsanna titkár bemutatta a települést és beszélt fontos munkájukról is. A bemutatásban részt vett Fehér István, a Velencei Polgárőr Egyesület elnöke, járási polgárőrségi koordinátor is.

Fotó: Csató József

A helyszíni bejárás után a stáb interjút készített Cseh Istvánnal, a Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség elnökével, a több mint négyezer polgárőrt számláló 104 civil szervezet sokrétű önkéntes tevékenységéről.

Szerző: Csató József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában