Pénteki program

2023.08.16. 14:28

Kertmoziba és faluvacsorára várják a tabajdiakat

Moziba, egészen pontosan kertmoziba várják a tabajdiakat augusztus 18-án pénteken délután.

Borsányi Bea

Jelenet a Kopasz osztag című filmből

Fotó: port.hu

Az ünnepek előtti program helyszíne a kultúrház udvara lesz, ahol 17 órakor a gyerekeknek a 93 perces Elemi című vadonatúj animációs mesefilmet vetítik.  A felnőtteknek szánt mozi 20 órakor kezdődik, ők a Kopasz osztag című 2012-ben készült amerikai akció-vígjátékot tekinthetik meg Channing Tatummal és Jonah Hillel a főszerepben. Plédről, székről vagy egyéb ülőalkalmatosságról, valamint rágcsálni valóról igény szerint mindenkinek magának kell gondoskodnia! 

A két vetítés között ingyenes vacsorára is lehetőség lesz – gulyásleves, birkapörkölt -, azonban előzetesen regisztrálni kell. Erre még a mai nap – augusztus 16. – folyamán van lehetőség a 22/594-330-as vagy a 20/358-0379-es telefonszámok valamelyikén. A vacsora helyszíne is a kultúrház udvara lesz.

Ahogy azt Vancsóné Dancsi Szilvia művelődésszervezőtől megtudtuk, tervezik a mozi folytatását is, ha van rá igény, ősztől rendszeresen tartanának vetítéseket, nyilván a hidegebb idő beálltával már zárt térben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában