Öreghegyi Közösségi Ház

2023.08.22. 15:00

Épphogy befejeződtek a Királyi Napok máris jönnek az Aranybulla Művészeti Napok

Megyeszékhelyünk nyári programjait a három napos, augusztus 25. és 27. között megrendezésre kerülő Aranybulla Művészeti Napokkal zárja, melynek helyszíne az Öreghegyi Közösségi Ház.

Déri Brenda

Ahogy az SZKKK honlapján is írja az első, azaz a pénteki nap az opera kedvelőinek kecsegtet, ugyanis 18 órakor Léder-Puja Andrea és Kendi Lajos operaénekesek, valamint Oláh Krisztián zeneszerző, zongoraművész invitálja az érdeklődőket a Budapest Opera Lounge „lazán exkluzív” műsorára. 19 órától Velich Rita jelmeztervező és Velich Dóra Teo képzőművész A szellem misztériuma című kiállítása nyílik meg. A napot végül még egy kis operaélménnyel zárják, ám ekkor már fine dining is társul hozzá. Másnap, augusztus 26-án este 20 órakor Vecsei H. Miklós színművész Kártyajáték című estjével folytatódik a programsorozat. Zárásaként pedig vasárnap 20 órakor a Soulwave zenekar fog zenélni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában