Szakkörök a faluházban

2023.08.30. 17:30

A nemezeléssel és a bútorfestéssel ismerkedhetnek meg az idén

A gyönyörű kiállításokkal zárult gyöngyfűző, hímző és makramé szakkörök után újabb lehetőségként, október elejétől a nemezeléssel és a bútorfestéssel lehet megismerkedni Gyúrón.

Borsányi Bea

Fotó: FMH-archív (Nagy Norbert)

A két szakkörre, amelynek alapanyagaira ezúttal is a Nemzeti Fejlesztési Intézetnél pályáztak sikeresen a településen, öt-öt fő jelentkezését várják. Pontosabban már csak a nemezelésre van hely, a bútorfestő szakkör máris betelt, tudtuk meg a szakköröknek helyt adó gyúrói faluházban Hársfalvi Máriától. Ő az, aki a szakköröket szervezi és biztosítja a lehetőségét annak, hogy a résztvevők hozzáférjenek azokhoz az oktató videókhoz, amelyek segítségével elsajátíthatják a két tevékenység legfontosabb fogásait. 

A 20 alkalmas szakkörökre szeptember 30-ig lehet jelentkezni telefonon a 20/372-7717-es mobilszámon, vagy e-mailben a [email protected] címen. Az első foglalkozást október elejére tervezik, a szakkörökön elsajátított technikákkal készült darabokból ezúttal is kiállítást rendeznek majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában