Hétköznapi spiritualitás

2023.05.22. 15:00

Tieger-Kiss Orsolya Réka előadása Fehérváron, a Királykút Emlékházban

A Fejér Szövetség 596. Hétvezér estjén Tieger-Kiss Orsolya Réka néptáncos, népdalénekes Hétköznapi spiritualitás címmel tart előadást május 23-án, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

Tieger-Kiss Orsolya Réka

Forrás: Facebook

– Tieger-Kiss Orsolya Réka sárkeresztesi néptáncos, népdalénekes a Fejér Szövetség rendezvényeinek nem első alkalommal előadó vendége, sőt, mondhatni rendszeres vendég, hiszen gyakran szerepelt szertartásainkon, megemlékezéseinken egyedül, vagy párjával, Tieger Balázzsal – mondta el lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke. – Előadásának témája a népdalok és néptáncok világában jártasabbak számára nem újdonság, hiszen a nép száján és mindennapi életében elterjedt, megőrzött és gyakorolt dalok, táncok, mesék mind a szakralitás, avagy a lélekgyakorlatok világába vezeti a résztvevőket, s a lehető legtermészetesebben, azaz hétköznapi módon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában