Frissen Fejérből

2023.05.07. 09:00

Idén is Aba Napokkal indul a nyár

Idén sem maradnak nyári program nélkül az abaiak: az önkormányzat idén is megszervezi a település szabadtéri színpadánál az Aba Napokat. Az előzetes programok már nyilvánosak.

Héjj Vivien

Idén is színes programokkal várják a helyieket

Fotó: Fehér Gábor / FMH-Archív

Az önkormányzat tájékoztatója szerint a rendezvény három napja – június 2-4. – a tavalyi évhez hasonlóan épül fel. A pénteki programokkal ezúttal is a fiatalabb korosztályt célozzák meg, s nekik kínálnak érdekes zenei programokat. Fellép többek között az Animal Cannibals, a Free Spirit Dance, Mardoll, s természetesen az éjszakába nyúló diszkó sem maradhat el.

Szombaton aztán retró hangulatú családi napra várják a helyieket interaktív Pókember bemutatóval, zenével, gyerekműsorokkal és színi előadással. Fellépnek Váradi Eszter Sára és Keller János színművészek, akik operett- és örökzöld dallamokat kínálnak a közönségnek. A hajnalig tartó élő zenés diszkóban a Dimenzió Együttes adja a talpalávalót.

A program utolsó napján, vasárnap, a helyi tehetségek kapnak szereplési lehetőséget. Bemutatkozik a Hétszínvirág Óvoda, az általános iskola, a művészeti iskola, a gimnázium, a Napvirág Dalkör és műsort ad a város fúvószenekara is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában