Magyarként Mexikóban

2023.05.09. 08:45

Hétvezér est – Juhász László előadása Fehérváron

A Fejér Szövetség 594. Hétvezér estjén Juhász László vállalkozó, önkormányzati tanácsnok Magyarként Mexikóban címmel tart audiovizuális úti beszámolót május 9-én, kedden 18 órakor Székesfehérváron, a Királykút Emlékházban.

V. Varga József

Juhász László önkormányzati tanácsnok

Fotó: FMH-archív (Fehér Gábor)

– Juhász László már csaknem két évtizede független önkormányzati képviselőként Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának tanácsnoka, a Válasz Független Civilek Egyesület elnöke, a Fehérvári Székelybál alapító szervezője – mondta el lapunknak Boór Ferenc, a Fejér Szövetség társelnöke.

Amint megtudtuk: Juhász László és pártfüggetlen képviselőtársai a jelöltek közül egyedüliként mondtak le az 1949 óta hazánkban is bevezetett – úgynevezett – „szabad” mandátumukról, azaz képviselőjelölt társaival együtt a 2019. évi választás előtt visszahívhatósági szerződést kötöttek választóikkal.

Juhász László alig egy hónapja tért vissza különleges élményekben gazdag utazásáról, Mexikóból. A Hétvezér esték programján belül évenként néhány alkalommal a Kárpát-medencei, illetve azon kívüli – különösen a távoli földrészeket érintő – úti beszámolók is helyet kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában