Ötletes alkotások

2023.05.15. 17:00

Gyermekrajzokban megelevenedő vágyak – így képzelik el lakóhelyüket az ercsi gyerekek

Van, aki szivárványról álmodik, mások egy mozinak vagy egy játszóháznak örülnének. A vágyak ezúttal papíron nyertek teret.

Héjj Vivien

Kreatív és sokszínű alkotásokat készítettek a pályázók, a szavazatokat a közösségi oldalon gyűjtik

Forrás: Önkormányzat

Immáron második alkalommal hirdette meg Ercsi önkormányzatának városgazdálkodási irodája a Milyen lakókörnyezetet szeretnél? elnevezésű pályázatot. Az elmúlt évhez hasonlóan idén is sok szép, kreatív alkotás érkezett a felhívásra.

– Örömmel tölt el bennünket, hogy ennyien ragadtak színes ceruzát és rajzokban fogalmazták meg vágyaikat egy tisztább, élhetőbb város érdekében. A gyermekek nem „hazudnak” szokták mondani, ők szabadon szárnyalva mondják el véleményeiket a világunkról. – fogalmazott a városgazdálkodási irodavezető, Oszlánszki Zsolt.

A rajzok digitalizált változata felkerült a város hivatalos közösségi oldalára, ahol minden lájk egy újabb szavazatot ér. A Napfény és a Hétvszínvirág Óvoda gyermekei mellett az idősek otthona egy lakója is ceruzát ragadott, hogy papíron fejezze ki lakókörnyezete iránti érzéseit.

Aki az elkészült sokszínű és ötletes alkotásokat látva kedvet kapott, az május 18., csütörtökig még beküldheti saját rajzát a [email protected] címre vagy leadhatja személyesen a polgármesteri hivatalban. Szavazni május 23., keddig lehet, a szervezők ekkor számolják össze a rajzokra kapott lájkokat. A korcsoportonként legtöbb „reakciót” összegyűjtött alkotók jutalomban részesülnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában