Boka Boogie Band

2023.04.30. 09:30

Premierre készül a fehérvári rock and roll zenekar május 1-jén

Új szelek fújnak a Boka Boogie Band fehérvári rock and roll zenekar háza táján. Bokányi Zsolt – Boka – zenekarával izgalmas és látványos produkciót alkotott – melynek premierje május 1-jén lesz!

S. Töttő Rita

Bokányi Zsolt

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Több mint harminc éve – még a nyolcvanas évek végén – kezdődött Bokányi Zsolt rock and roll pályafutása, aki akkor fiatal, lelkes amatőrként csapott a húrok közé, illetve markolta meg a mikrofont. A Sárga Taxi és a Boka és a Klikk után mostanra a Boka Boogie Band igazán kiforrta magát.  

Forrás: Boka Boogie Band

- Ma ugyanolyan lelkesen állunk színpadra, de szükségünk volt egyfajta megújulásra is a zenekar háza táján. A produkcióinkban ezért fiatal, tehetséges lányok színesítik a rock and roll előadásokat. Ehhez idomulva összeraktunk egy olyan, közel egy órás show műsort, amely fergeteges hangulatot varázsol, nem csak a színpadra, de a küzdőtérre is. A műsor a Rock around the clock-kal indul, erre épül az összes többi szám, amelyekkel, mondhatni, egy évtizednyi rock and roll érát ölelünk fel. A produkció premierje május 1-jén, hétfőn 16 órakor lesz a Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztiválon. Nagyon készülünk rá! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában