Költészet napja

2023.04.11. 12:00

Polcz Alaine emlékét idézik Ercsiben

Különleges költészet napi előadásra várja az érdeklődőket a Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely április 11-én 17 órától.

Héjj Vivien

Ezúttal a teljes társulat helyett csupán annak három művészét, Murzsa Renátát, Murzsa Katát és Trepák Lászlót láthatja a közönség

Forrás: Felvonási Tünetek Színjátszó Műhely

A Polcz Alaine és én címet viselő költészet napi előadásban felidézik a 100 éve született pszichológus, tanatológus és író munkásságát, csodálatra méltó életpályáját, varázslatos személyiségét.

Az est szereplői az ercsi kötődésű Felvonási Tünetek Színjátszó Műhelyből is ismert Murzsa Renáta és Murzsa Kata, valamint az esten közreműködik Trepák László. A rendhagyó előadásnak az Ercsi Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár ad otthont a költészet napján. A kezdés időpontja: 17 óra.

Az előadás után az est beszélgetéssel folytatódik, melyet Rácz Katinka szociális munkás, a Polcz Alaine által alapított Napfogyatkozás Egyesület tagja vezet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában