Frissen Fejérből

2023.02.13. 10:16

Ingyen vihetők a könyvtári könyvek kedden Bicskén

Idén is csatlakozott a Nemzetközi Könyvajándék Naphoz a bicskei városi könyvtár, ahol holnap ingyen válogathatnak a gyermekkönyvekből.

BB

Az olvasás szerelmesei ismét elmerülhetnek a kötetek sokaságában

Forrás: Pexels.com

A Nemzetközi Könyvajándék Nap legfőbb célja, hogy minden gyermek átélhesse az olvasás őszinte örömét, találkozzon a könyvek sokszínű világával. A könyvajándék nap életre hívóinak elképzelése, hogy ezen a napon minden gyermek kapjon egy könyvet ajándékba. A kezdeményezés évek óta fut országszerte, így a Nagy Károly Városi Könyvtár is minden évben csatlakozik hozzá, hogy a maga részéről tényleg ne legyen akadálya annak, hogy ezen a napon a gyerekek újabb könyvekkel gazdagodhassanak. Ennek apropóján február 14-én kedden, 10-18 óra között várják az érdeklődő gyerekeket és felnőtteket, akik korlátozott számban, ingyen vihetnek el a könyvtár állományából kivont könyvekből. 

Egyúttal kérik a felnőtteket, hogy a Nemzetközi Könyvajándéknaphoz kapcsolódóan ajándékozzanak a környezetükben élő gyermekeknek egy-egy könyvet!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában