Nemzetközi Könyvajándék Nap

2023.02.13. 19:00

Ajándékokkal várják az olvasókat a VMK tagkönyvtáraiban február 14-én

Meglepetésekkel készülnek olvasóik számára a Vörösmarty Mihály Könyvtár munkatársai. Február 14-e a könyvek szerelmeseinek is jeles nap.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels.com

Néhány évvel ezelőtt civil kezdeményezésként indult útjára a Nemzetközi Könyvajándék Nap, amit azóta is február 14. napján ünneplünk. Az akció elsődleges célja, hogy a gyermekek számára könnyebben elérhetővé váljanak a különböző kötetek és ezzel nőjön az olvasás iránti szeretetük, vágyuk is.
Ehhez a kezdeményezéshez rendszeresen csatlakozik a Vörösmarty Mihály Könyvtár is, így nem meglepő, hogy idén is ajándékokkal várják olvasóikat. Az intézmény ebből az alkalomból szeretné köszönteni azokat az olvasókat, akik 2022-ben a legtöbb dokumentumot kölcsönözték könyvtárukból. Február 14-én tehát a Budai úti Tagkönyvtárban, a Mészöly Géza utcai Tagkönyvtárban, valamint a Tolnai utcai Tagkönyvtárban is ajándékkönyvekkel várják a látogatókat.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában