Lesz Christmas

2022.12.25. 12:00

Unod már a Wham!-et? Hallgasd meg a fehérvári zenész új karácsonyi dalát! (videó)

Fülbemászó dallamok következnek!

Elekes Gergő

A belső helyszín sok fehérvárinak ismerős lehet

Fotó: Karácsonyi Bence

Az talán senkit sem lep már meg, hogy ahogy közeledik a karácsony, évről évre újabb és újabb feldolgozásai jönnek létre az olyan örök klasszikus daloknak, mint a Jingle Bell Rock, a Last Christmas vagy a Let It Snow, hiszen minden aktuális világsztár (no és a mögötte álló profi producer csapat) rájött már arra, hogy ezekkel nem igazán lehet mellélőni. 

Persze vannak olyan előadók is, akik inkább a "nehezebb" utat választják és eredeti dalokkal rukkolnak elő. Pontosan ezt tette a fehérvári francia, azaz Mounier Stephane, avagy ahogy zenei berkekben ismerik, Stephco, aki egy igazán különleges nótát hozott tető alá állandó alkotótársával, a fehérvári szuperproducerrel, Kovács Norberttel, vagyis SMiTHMUSiX-szal. Természetesen itt is van hóesés, ajándékok, sőt még Kevin híres háza is felbukkan a klipben, ám a szöveg tartalmaz néhány csavart a szokásos, mézes-mázas karácsonyi nótákhoz képest.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában