Frissen Fejérből

2022.11.07. 09:18

Részlegesen zárva tart a dunaújvárosi mozi

Új működési rend szerint üzemel a Kultik Mozihálózat dunaújvárosi intézménye.

Szanyi-Nagy Judit

A Dózsa Mozicentrum épülete

Forrás: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap (archív)

A filmszínházban november 7-e óta részleges zárvatartást vezettek be, ami azt jelenti, hogy a vetítési programtól függően a hétfői, keddi és szerdai napokon nincsen vetítés, míg csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap a megszokott nyitvatartás szerint várják a közönséget. Mindezt társlapunk, a Dunaújvárosi Hírlap érdeklődésére válaszolta Simon-Horváth Szilvia, a Kultik Magyar Mozihálózat marketingvezetője. 

A cikkben november negyedikét jelölték meg az új rendszer kezdeti dátumának; a gyakorlatban azonban úgy tapasztaltuk, végül csak ezen a héten lépett életbe a módosított működési rend.

A lapnak a marketingvezető október végén az okokkal kapcsolatban azt nyilatkozta: – Mint az ágazatban gyakorlatilag minden szereplő, mi is extra módon megemelkedett költségekkel szembesültünk az elmúlt időszakban. Főként a fűtés jelenti az igazi problémát. Az biztos, hogy a korábbi működési elvek alapján e költségeket lehetetlen lenne kitermelni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában