Frissen Fejérből

2022.10.01. 15:51

A szépkorú fehérváriakat köszöntötték (galéria)

Teltház előtt köszöntötte a szépkorúakat az idősek világnapja alkalmából Vargha Tamás országgyűlési képviselő és Cser-Palkovics András polgármester szombaton. Az Alba Regia Sportcsarnok adott otthont az ünnepi műsornak.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Október elsején mindig együtt ünnepli a város a szépkorúakat Székesfehérváron – nem volt ez másképp idén sem. Vargha Tamás országgyűlési képviselő is – mint mondta - unokáit hagyta otthon, hogy köszönthesse a szépkorú fehérváriakat, akiknek azt mondta: köszöni, hogy felnevelték a gyermekeket, unokákat, dédunokákat és felépítették ezt a várost. Cser-Palkovics András polgármester is hasonlóképpen szólt, s hangsúlyozta, milyen fontosak az unoka-nagyszülő kapcsolatok, amelyek mindkét félnek sok értéket és élményt adnak – és milyen nagy segítség ez a szülőknek.

Ezt követően pedig tartalmas előadásokkal szórakoztatta a közönséget a Vörösmarty Színház két színésze: Váradi Eszter Sára és Keller János. Itt volt a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar, valamint Kovács Áron, aki nosztalgikus táncdalokat hozott a fehérváriaknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában