Frissen Fejérből

2022.07.30. 07:00

A lány, aki mindenkit felkért – Fezen 2022 (videó)

A pénteki felhozatal elsősorban a régi FEZEN-hangulatot idézte, szóval úgy döntöttünk, most kivételesen a retró számokat és hírességeket felsorakoztató produkciókat nézzük meg.

Szanyi-Nagy Judit

Határtalan bulizás, több órán keresztül

Forrás: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

A Total Dance Festival először szerepelt ugyanis a többnapos programsorozat kínálatában. S noha egy harminc perces csúszással kezdtek a fellépők, mindenkire jutott elég idő, a show teljesen lement. Gyors számvetés: az UFO kezdett, majd a sorban La Bouche, a Happy Gang, a Kozmix, Turbo (ex-Snap), Alice DJ, Mr. President, Erős vs. Spigiboy, DJ Sash és végül az Eiffel 65 helyett – betegség miatt lemondani kényszerültek a fellépést – a Groove Coverage következett. Vagyis retró volt a javából! A 90-es évek hangulatát pedig nemcsak az akkoriban kifejezetten népszerű zenékkel idézték meg, de a Mr. President közreműködésével készült, a Wellhello-féle "elnöki ügyre" reflektáló átkötő videó is – amelyben a Star Wars, a Knight Rider és a Terminator is szerepet kapott – nagy sikert aratott.

A jól ismert dalok szövegeit egy emberként üvöltötte a tömeg, sőt a színpad közelében, annak is a középső részén egy lány annyira átszellemült, hogy nagy mosollyal az arcán mindenkit felkért táncolni a környékén. Ahogy láttuk, nem igazán volt ellenére ez senkinek. A "házigazdán" kívül pedig a Groove Coverage Melanie-ja örvendeztetett meg bennünket egy-egy magyar szóval, például azzal: egészségedre!

Mindeközben a pénteki felhozatalban a Honeybeast, a Deák Bill Blues Band helyett a Kalapács, az Ignite, a Fish!, a Lord, a Cadaveres és az eszméletlenül sok embert bevonzó Ossian is szerepelt. A retró buli előtt Demjén-koncertet látogathattak a kikapcsolódni vágyók, akik még a szerelemvonatra is felültek...

 

Galéria:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában