Sokaknak ez volt az első színházi élmény

2021.12.29. 07:05

Diótörőcske ajándékba - Negyvennégy gyermek nézhette meg karácsonykor

Kis vendégek érkeztek a színházba: a saját családjuk nélkül élő gyermekek a darabot, de az egymással való találkozást is várták.

FMH

Zene, vers, mese a színpadon és egy kis móka a szünetben

Forrás: Az egyesülettől

– Nagykarácsony délutánján negyvennégy saját családja nélkül élő gyermek nézhette meg – a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület szervezésében – a Vörösmarty Színház nagyszínpadán Csukás István Diótörőcske című zenés, verses mesejátékát – mondta lapunknak Janó Andorné Ildikó, a Vigyázó Kéz Gyermekvédelmi Egyesület programszervezője, ügy­vezetője.

Idén is szép élményt kaptak a gyerekek karácsonyra

Forrás: Az egyesülettől

Hozzátette, már napokkal korábban izgalommal készültek a színházi előadásra és a többiekkel való találkozásra Bakonycsernyén, Bakonykútiban, Bodajkon, Csetényben, Érden, Lepsényben, Lovasberényben, Martonvásáron, Móron, Polgárdiban és Székesfehérváron a gyerekek. Nyolc lurkónak ez volt az első színházi élménye. – Az elő­adás után egy kis étellel és itallal, valamint karácsonyi ajándékokkal örvendeztettük meg kis vendégeinket – tette hozzá Janó Andorné Ildikó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában