Frissen Fejérből

2021.09.15. 07:10

Tudatos tanácsok a Hétvezér Esten

Különleges és tanulságos előadásnak lehettek részesei azok, akik kedd este a Királykút Emlékházba látogattak.

Baráth Eszter

Egészségünket nem csak a helyes táplálkozás befolyásolja – emelte ki a természetgyógyász

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Hétvezér Estet immár 517. alkalommal rendezték meg, amelynek előadója ezúttal Weixl Várhegyi László természetgyógyász volt. Az elő­adás kezdetén Weixl Várhegyi László elmondta, az emberek számára az étel pontosan olyan üzemanyagként szolgál, mint a járművek számára a benzin. Ezért is fontos az, hogy mindig megfelelően válasszuk meg táplálékunkat. Azt azonban, hogy mit nevezhetünk megfelelőnek, az előadó hosszasan taglalta, hiszen elmondása szerint számtalan befolyásoló tényezőt kell figyelembe venni az ételek megválasztásakor.

Egészségünket nem csak a helyes táplálkozás befolyásolja – emelte ki a természetgyógyász
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A természetgyógyász részletesen beszélt a hallgatóságnak a vércsoport szerinti táplálkozásról, előadásából ugyanis kiderült, különböző vércsoporttal rendelkezők számára különböző ételek javasoltak, vagy éppen tilosak.

Egészségünket nem csak a helyes táplálkozás befolyásolja. Az előadás során Weixl Várhegyi László a közönség bevonásával szemléltette, mennyire gyengítheti az elektromos sugárzás akár egy egészséges, jó fizikumú férfi erejét is. Jó tanácsként elmondta: bár kevesen tudják, de az éjszakai fekhelyek körül 2-2 méter távolságban nem kellene elektromos vezetéknek, forrásnak lennie.

Mint mondta, mindenre van megoldás és egészséges alternatíva, csak meg kell találni azokat. Az alternatívák megtalálásában nagyot léphettek előre azok, akik a kedd estét a Királykút Emlékházban töltötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában