Frissen Fejérből

2021.09.09. 07:10

Nem csak csajoknak szól a Csajos est

Csajos est címmel indult újra szeptember 8-án kora este a Barátság mozi népszerű eseménysorozata.

FMH

Tömegek érdeklődtek az amúgy is sokakat érintő interaktív előadás iránt

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Filmvetítéssel egybekötött beszélgetés – ez a „műfaji” megjelölése a tegnapi alkalomnak is, amelynek keretében az előadó(k) és a résztvevők közösen jártak körbe egy sokakat érintő témát. A korábbi években életmódváltáshoz kapcsolódó tanácsokról, esküvőszervezésről, az emberismeret és a testbeszéd kapcsolatáról is diskuráltak a megjelentek.

Tömegek érdeklődtek az amúgy is sokakat érintő interaktív előadás iránt
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Legutóbb Koller Zsuzsanna párkapcsolati és önismereti mentor érkezett a helyszínre, hogy „Mit ad nekem a párkapcsolat és mit adok én neki?” kérdésfeltevéssel, Kompromisszumok a párkapcsolatban alcímmel ugyancsak egy ilyen interaktívabb esemény szakembere, részese legyen. Hangsúlyos téma: a kompromisszum és a megegyezés két külön fogalom, azonban előbbivel mindenképpen érdemes élnünk a konfliktusok megelőzése érdekében. Ahhoz pedig, hogy nyitott fülekre találjunk, szükséges a megfelelő kommunikáció is – derülhetett ki a résztvevők számára az esten.

Az esemény, s így a nap végén A szerelem röviden című ausztrál vígjátékot tekinthették meg a nézők. A történet főszereplője, Teddy mindent betegesen halogat, esküvőjének másnapján pedig arra ébred, hirtelen nem perceket, hanem éveket ugrik előre az időben. Jövőjét szó szerint egy szempillantás alatt látja lejátszódni, ezért elhatározza: minden pillanatot ki kell használnia azért, hogy ne veszítse el élete szerelmét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában