Frissen Fejérből

2021.08.11. 09:00

Hazugságok, őszinteség – Komédia a szabadtéri színpadon

Könnyed, romantikus komédiával folytatódott a Csajághy Laura Szabadtéri Színpad nyári előadás-sorozata múlt hét szombat este.

S. Töttő Rita

Kéry Kitty, Szvetnyik Kata és Hüse Csaba a színpadon

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Joe Dipietro komédiáját hozta a kápolnásnyéki színpadra a kaposvári Csiky Gergely Színház augusztus 7-én.

 

Kelemen István, a színpad igazgatója köszöntötte a közönséget és kívánt jó szórakozást az előadáshoz. Az Ügyes kis hazugságok – Titkok szünet nélkül, kendőzetlenül, mégis a humor könnyedségébe csomagolva hozta el a házasságokba bele-belekandikáló kis titkokat – melyek között van megvalósult és csak lelki síkon létező megcsalás, és van még sok minden más is, ami egy család életében megtörténhet. A kis titkokból nagy hazugságok lesznek – a romantikus felhang miatt azonban mégis várható, hogy mindezeket egyszer csak elsöpri az őszinteség.

Kéry Kitty, Szvetnyik Kata és Hüse Csaba a színpadon
Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

A sokak által kedvelt s látogatott Csajághy Laura Színpadon a következő elő­adásra augusztus 17-én 20.30-kor kerül sor: Ásó, kapa, nagyharang – menyegző a Kárpát-medencében címmel folklórfesztivált tartanak, melynek során hat hazai néptáncegyüttes koprodukcióját láthatja a közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában