Frissen Fejérből

2021.04.01. 17:37

Fehérvári közreműködője is van a Children of Distance új dalának

Hiába a dátum, ez bizony nem tréfa! A népszerű banda legújabb dala, az 'Amikor megláttam' április elsején debütált a legnagyobb videomegosztó portálon, a közreműködők közt pedig egy a fehérváriaknak ismerős név is megtalálható.

Elekes Gergő

Fotó: Youtube

Igazi nyári slágerrel rukkolt elő az Ács Róbert-Nyári Roland-Somogyi Péter hármas, azaz hazánk egyik legnépszerűbb zenekara, a Children of Distance. Menő autók (köztük az NDK üdvössége, egy igazán vagány Trabant!!), napsütés, haverok, no és persze a csajok! A srácok legújabb dalában, a tőlük megszokott módon, ezúttal is a szerelem áll, a nyári hangulat pedig az első dallamok hallatán azonnal elkapja az embert, és szemeink előtt felvillannak az önfeledt nyarak emlékei.

Igazi szerelemprojekt lett ez a dal, hiszen a zeneszerzéstől kezdve, a dalszövegen át, az operatőri és rendezői munkáig mind a CoD tagjai voltak a felelősek. Van azonban olyan munkafolyamat, amihez egészen Székesfehérvárig fordultak segítségért. Ismét. Ez nem más, mint a dal keverése, masterelése, melyet a portálunk olvasói számára is ismert Kovács Norbert, azaz SMiTHMUSiX vállalt el. Norbi nem először dolgozik a csapattal, remek munkakapcsolat az övüké, melynek ékes példája az újabb sláger!

Önöknek hogy tetszik a nóta? Esetleg milyen emlékeket ébresztett fel a dal hallgatása? Írják meg nekünk a komment szekcióban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában