csuhé- és textildíszekkel

2020.12.13. 13:25

Feldíszítve vár a fehérvári Rác utca karácsonyfája

A harmadik adventi hétvégén állították és díszítették föl a Fehérvári Kézművesek Egyesületének képviselői Székesfehérváron a Rác utcai skanzen karácsonyfáját a Kézművesek Háza kerítésénél.

Bokros Judit

2020.12.12. A Fehérvári Kézművesek Egyesületének közös karácsonyfáját dízítették a Rác utcában. Szfvár. Nagy Norbert. Fejér Megyei Hírlap.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A fára az egyesületi tagok által készített csuhé- és textildíszek kerültek Szenczi Jánosné elnök, Tóthné Albrecht Anikó textilműves és Kovácsai Gabriella üvegműves közreműködésének köszönhetően.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével a városrész önkormányzati képviselője, Viza Attila, aki felidézte a tavalyi Karácsonyfák utcája elnevezésű kezdeményezést. Ebben iskolások díszítettek föl több, a Rác utcában kihelyezett fenyőt, a mutatós karácsonyfákat pedig rászoruló családoknak ajándékozták oda. Idén ez ebben a formában nem tudott megvalósulni, ahogy a kézművesek szokásos ünnepi készülődése sem. Mégis, vasárnap online közvetítve jelentkeznek a Kézművesek Házából. Az adást itt lehet követni:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában