támogatás

2020.11.17. 07:05

Aukció Helláért – már négy művész csatlakozott!

Eddig négy alkotó csatlakozott ahhoz az aukcióhoz, amelynek célja a székesfehérvári Horváth Hella rehabilitációjának segítése. Licitálni lehet!

Bokros Judit

Horváth Hella hálás a jótékonysági árverésért, barátai, családja, ismerősei támogatásáért

Fotó: család

Nemrég írtunk arról, hogy a Köfém Művelődési Házban az Agárdi Művésztelepre emlékeztető tárlat zárásán aukciót kezdeményeztek a GBS-szindrómával küzdő Horváth Hella javára. A liciten befolyó összegből a korábban könyvtárosként dolgozó, több mint egy éve lebénult Hella rehabilitációjának költségét támogatják.

Az első fölajánlott mű Vida László Madárfészek című festménye, amelynek kikiáltási ára 20 ezer forint volt, most pedig 50 ezer forintnál tart a licit. Ezután Miklós János keramikus ajánlotta föl Tisztító tűz című kerámiáját, amelynek kikiáltási ára 50 ezer forint. Szakál Antal képzőművész szintén csatlakozott az aukcióhoz, méghozzá az Őszi csendélet című festményével – ennek kikiáltási ára 20 ezer forint. A legfrissebb fölajánló Mohai Tiborné, aki Margaréták című festményét bocsátotta aukcióra. Ennek kikiáltási ára ugyancsak 20 ezer forint.

A licitálást a művelődési házon keresztül lehet bonyolítani november 27-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában