Nektek, hogy tetszik?

2020.06.25. 19:00

Megjelent Orsovai Reni és a Nene új videoklipje, a Veled

A legnagyobb videómegosztó portálon jelent meg csütörtök délután a Nene zenekar legújabb szerzeménye, amely a Veled címet kapta.

feol.hu

A Nene egy teljes mértékben Fehérvárhoz köthető együttes: tagjai (Boda Evelin, Márkosi József, Orsovai Reni, Varga Szabolcs és Vörös Milán) a Kodolányi János Főiskola jazz tanszakos hallgatói. Nemrég A Dal című tévés műsorban mutatták meg tehetségüket

Fotó: Hatos Niki

A fiatalokból álló együttes élén pedig a rendkívül sikeres és tehetséges Orsovai Reni áll, aki ebben az évben számos sikert tudhat a magáénak. A Dal című műsorban Rácz Gergő partnereként a Mostantól című dalával egészen az első helyig meneteltek, és ezzel daluk megkapta az év magyar slágere címet.

Reni saját zenekarával, a Nene együttessel is kiemelkedő eredményt ért el, hiszen a Későre jár című dal is bejutott a TOP 4 közé.

Most pedig egy újabb slágergyanús dallal jelentkezett a fehérvári együttes, amely biztosan sokak tetszését elnyeri majd, és a történettel is könnyen azonosulhatunk, hiszen egy bonyolult szerelemi történet teljesedik ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában