Koronavírus Fejérben

2020.04.23. 13:33

Az online közvetítések mellett beszélgetős műsort is indít a dunaújvárosi Bartók Színház

A hallgatók megismerkedhetnek a színházhoz közel álló művészekkel, alkotókkal illetve a háttérdolgozókkal is.

Feol.hu

Forrás: duol.hu

Bartók Szonáta címmel indítja el a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza vadonatúj beszélgetős műsorát, melynek keretén belül a hallgatók minden pénteken olyan művészekkel, alkotókkal, háttérdolgozókkal ismerkedhetnek meg, akik közel állnak a színházhoz – tudtuk meg az intézmény közösségi oldaláról. Április 24-én 19 órakor Vári Bertalannal, a Bartók Táncszínház vezetőjével beszélget a társulat tagja, Jókai Ági.

Mindeközben az online színi előadások továbbra is zajlanak, április 23-án este 19 órától egy üdítő, keserédes humorral írt történetet láthatunk Top Dogs – Túlélési tréning menedzsereknek címmel. Urs Widmer regényíró Top Dogs című színdarabját a marosvásárhelyi színész-rendező, Sebestyén Aba úgy állította színpadra, hogy abban jelentős hangsúlyt kap a koreográfia (Györfi Csaba) és a látvány. Az előadást csütörtök este ITT tekinthetik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában