előadások

2020.01.01. 10:40

Premierek közelegnek a Vörösmarty Színházban

Január­ra is premierekkel készül a Vörösmarty Színház. Január 10-én, pénteken, a Pelikán Fészekben debütál az Odaadó hívetek, Surik című előadás.

Majer Tamás

A társulat egyik fiatal színésznője, Kerkay Rita viszi színre a darabot, ő felel a díszletért, jelmezért is. A Ljudmila Ulickaja regényéből készült színpadi adaptáció főbb szerepeiben Benkő-Kovács Gergő, Varga Lili, Varga Mária és Ballér Bianka lesz látható.

Január 24-én, szintén egy pénteki napon, a Kozák András Stúdióban mutatják be a Szerelem, Ó! című bohózatot, Hargi­tai Iván rendezi. A játszók: Keller János, Ottlik Ádám, Váradi Eszter Sára.

Másnap, 25-én is premier lesz, mégpedig a Nagyszínpadon: Az a szép, fényes nap. Egyébként ezt már 24-én játsszák a „Bársonyszék” bérletben. Szabó Magda történelmi drámája az államalapításról szól, Bagó Bertalan rendezi. Géza fejedelmet Gáspár Sándor, fiát, Vajkot pedig Kovács Tamás testesíti meg.

Vezető képünkön Gáspár Sándor látható. Fotó: FMH-Archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában