az óvodát is támogatták

2019.11.20. 07:30

Tarkabarka történetekkel tűzdelve telt a sárkeresztesi mesedélután

Nagy sikere volt az Országos Rajzfilm­ünnep alkalmából megrendezett mesedélu­tánnak, amelyet a sárkeresztesi önkormányzat szervezett.

Palocsai Jenő

A vetített mesék lekötötték a gyermekeket, akik nagyon jól érezték magukat egymás társaságában is, hiszen kötetlenül játszhattak és kézműves foglakozáson is részt vehettek. A szünetekben megnézhették a vitrinben kiállított mesekönyveket, miközben a nagyobbak és az apukák csocsózással foglalták le magukat.

Ezt követően a Márton-naphoz kapcsolódva éneklős, libás, lámpás felvonulás indult, melyen félszázan vettek részt, gyermekek, anyukák és apukák vegyesen. Lámpásokat otthonról is hoztak, de páran a mesedélután foglalkozásain készítették el, többen papírból kivágott libával is dekorálták. A Baba-Mama Klub szervezésében zajló felvonulás után egy rövid, ám jó hangulatú közös tánccal búcsúztak egymástól a gyermekek.

Ezzel nem ért véget a nap, zárásként retródiszkó várta a felnőtteket. A támogatói jegyek bevételéből a helyi Ficánkoló Óvoda részére óriás építőkockaszetteket vásárolnak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában