már készülnek

2019.07.30. 15:40

Piknik mozi és Zenevonat is lesz a nagyvenyimi falunapon

Falunapra készülnek a településen, egyebek között Piknik mozival, ünnepi testület üléssel, melynek keretében felavatják a szociális és szolgáltató tömb új épületét, valamint a Zenevonat koncertjével.

V. Varga József / FMH

Forrás: shutterstock

Pazar kínálatot felvonultató, ünnepi hétvégére készül Nagyvenyim: augusztus 2-án kezdődik a falunapi kavalkád. Ünnepelik lakóhelyük önállóvá válásának évfordulóját, három jubileumot, és felavatják a művelődési házzal egységet alkotó új szociális szolgáltató tömböt. Már a nyitány is különleges lesz pénteken este a liget színpadán: a 25 éves Nagyvenyimi táncegyüttes jubileumi műsorát láthatja a közönség 18.30 órától, élő zenés kísérettel és az együttes köszöntésével megspékelve. A Piknik mozi az iskola udvarán 20.30 órától kezdődik – az óriásvásznon a díjnyertes Kincsem filmet láthatják, vigyenek magukkal pokrócot, enni-, innivalót! A ligetben aztán 22.30 órától a Delta partizenekar teremt utcabáli hangulatot. Jó reggelt, Nagyvenyim! – Az altomünsteri fúvósok ébresztik a község lakóit szombaton. A bajor partnertelepülésről a fúvósokon kívül is érkeznek vendégek, annál is inkább, mert most ünnepelik Altomünster és Nagyvenyim partnerkapcsolatának 25 éves évfordulóját. A bajorok műsort is adnak a liget színpadán 16.15-től. A délelőtt is különleges lesz: a 10 órakor kezdődő ünnepi képviselő-testületi ülés keretében avatják fel a szociális szolgáltató tömb új épületét, és nyitják meg a kiállításokat. A Jó ebédhez szól a nóta! keretében fellép az alapításának 25. évfordulóját ünneplő Aranydaru Dalkör is. Érdemes tanulmányozni a rendezvény plakátját, mert számos érdekesség és sztár váltja egymást a színpadon!

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában