Nuntius, a nemes egyszerűség

2019.07.06. 07:53

Fehérvári kötődésű zenekarok léptek fel az Öreghegyi Közösségi Ház udvarán

Most, július első hetében elstartolt a változatos zenei műfajokból merítő koncertsorozat az Öreghegyi Közösségi Ház udvarán.

Bokros Judit

Elsőként a Dr. Jazz Band szerzett kellemes estét a közönségnek

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A szervezők székesfehérvári, illetve Fehérvárhoz kötődő együtteseket hívtak meg fellépni. Elsőként a Dr. Jazz Band szerzett kellemes estét a közönségnek a Kölykök a hátsó udvarban elnevezésű koncertsorozatban. A „fiúk” hagyományos dzsesszt játszottak, szép számú érdeklődő előtt, a langyos nyári estében.

A későbbiekben más stílusú estek is várhatók – ajánlotta a sorozatot nemrégiben Haas András ötletgazda, a ház munkatársa.

Elsőként a Dr. Jazz Band szerzett kellemes estét a közönségnek
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A következő koncertre július 18-án, a kezdéshez hasonlóan szintén csütörtökön kerül sor. Aznap a Nuntius zenekar játszik majd, amely Tom Waits-átdolgozásokat ígér, a maguk nemes egyszerűségében. A zenekar másodszor lép fel Székesfehérváron. A billentyűs, Eglesz Kálmán ide járt zenei gimnáziumba, a gitáros, Gergin Árpád soksok éven át volt a Fehérvári dalosok találkozójának fellépője.

Július 31-én a Pesti Sikk érkezik sanzonokkal, augusztus 14-én pedig a 2015-ös Fehérvár hangja, Zabos Regina lép föl.

A ház előtti kert szintén koncerthelyszín lesz, ott például operett és retró zene is szórakoztat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában