Folyamatosan érkezett a szórakozni vágyó közönség

2019.07.25. 07:07

Beköltöztek és máris buliztak a Fezenen

Az időjárásra nem lehet panasz – hacsak nem a hőség miatt. Úgy tűnik: a Fezen fesztivál résztvevői zavartalanul bulizhatnak vasárnapig.

Bokros Judit

Sátorállítással, terepszemlével indult, bulival zárult az első nap Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A szerda délelőtti kapunyitás után nem sok fesztiválozóval találkoztunk a helyszínen, de ez nem is csoda, hiszen a programok, koncertek élesben csak aznap délután kezdődtek. A két nagyszínpad sem üzemelt még szerdán, ám a másik négy helyszínen több fellépő (például Leander Kills, Burnout, Hősök) várta a közönséget.

Sátorállítással, terepszemlével indult, bulival zárult az első nap
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Azt már kedden megtudtuk a szervezőktől, hogy a kempingjegyek elfogytak. Az első nap délelőttjén meg is kezdődött a beköltözés a kijelölt zöldfelületre. A tűző napon több csapat állította föl kisebb-nagyobb sátrait. Itt találkoztunk egy nagyon szimpatikus testvérpárral, a nagykanizsai Cseh Sárával és Cseh Lillával. A lányok szin­tén éppen a sátorral voltak elfoglalva, de azt azért elmondták: először járnak Fehérváron és a Fezenen is. Ezen a nyáron mindketten voltak már néhány egyéb fesztiválon egy-egy napot, most azonban végig maradnak. A fehérvári eseményre egyértelműen a kínálat miatt esett a választásuk, vonzó volt számukra a Halott Pénz, a Follow The Flow vagy például a Wellhello jelenléte. A koncerteken kívüli egyéb lehetőségekről is tájékozódtak valamelyest, de a helyszín és a környék részletesebb feltérképezése még ezután következik. A felhevült sátort valószínűleg napközben kerülik majd, éjszaka viszont jól jön, ha nem lesz túl hideg.

Szerda délután és este már koncertekkel várta közönségét a 23. Fezen Fesztivál. A kempingezők délelőttől költözhettek be, a számukra kijelölt helyen telt ház lesz. Vasárnapig sokféle zenére lehet bulizni, és egyéb programok is lesznek. A Mártírok úton délutánonként ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani.
Fotó: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

Szerdán este minden bizonnyal már Sára és Lilla is nagyot bulizott, hasonlóan sok-sok másik „fezenezőhöz”.

A koncertek ma folytatódnak, de a Reaktiválóban egyéb sportos, kikapcsolódást ígérő programok is lesznek.

További fotók Instagram oldalunkon találhatók!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában