Idén húszéves

2019.05.13. 08:00

Hétvégén folytatódott a 20. Kortárs Művészeti Fesztivál Fehérváron

Az idén jubiláló Kortárs Fesztivál születésnapi köszöntése sem maradt el. Szombaton este a Zenepavilonban várta meglepetés a résztvevőket.

S. Töttő Rita

Születésnapi program, valamint számtalan egyéb rendezvény várta az érdeklődőket a hétvégén

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Szombaton folytatódott a 20. Kortárs Művészeti Fesztivál a városban. Este a Székesfehérvári Művészek Társasága kiállításának megnyitója zajlott – amely egyúttal a fesztivál nyitánya is volt. Idén az újrahasznosítás témája köré épült a tárlat. A képző- és iparművészeti alkotásokat a Kortárs Ligetnek elnevezett Zichy ligetben nézheti meg a közönség a fesztivál ideje alatt. Aki szombaton este részt vett a megnyitón, az alkotók tárlatvezetésével nézhette meg a műveket.

Születésnapi program, valamint számtalan egyéb rendezvény várta
az érdeklődőket a hétvégén
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A tárlatvezetést követően Brájer Éva alpolgármester részvételével a jubiláló fesztivált születésnapi meglepetéssel köszöntötték a Zenepavilonban. Tortával és zenével tették emlékezetessé a 20. születésnapot, amelynek alkalmából a szokásosnál is színesebb programokkal készültek a rendezvénysorozatra a szervezők. Május 18-ig számtalan koncert, fellépők, kertmozis vetítések között mazsolázhatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában