környező településeken is fellépnek

2019.03.11. 14:30

Harmincegy éves a zámolyi Őszidő klub

Az Őszidő Nyugdíjasklub 1988. március 7-én alakult, azóta töretlen lelkesedéssel működtetik a falu nyugdíjasai, akik minden hétfőn összegyűlnek a Szép Ilonka Faluházban. Szombaton is ott ünnepelték a klub születésnapját, és köszöntötték a megjelent hölgyeket.

Borsányi Bea

A műsorban moldvai tánc is szerepelt

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A klub tagjai mintegy órás műsort adtak – énekkel, tánccal, versekkel és jelenettel – a 70 vendégnek, akik között nem csak nyugdíjasok foglaltak helyet. Ahogy azt Bakk Magdolna elnök elmesélte, annak idején 72 fővel jött létre a nyugdíjasklub, most 42 tagjuk van, és az alapítók közül kettő még mindig aktívan részt vesz a rendezvényeken.

A műsorban moldvai tánc is szerepelt
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Ebből pedig húshagyókeddtől az év búcsúztatásáig akad bőven. A dalkör és a tánccsoport eljár a környező településekre is, ahol szintén fellépnek. Nos, szombaton sem volt okuk szégyenkezni. A hölgyek mellett, akiket Bánszki István polgármester egy-egy cserép virággal is megajándékozott, külön köszöntötték Nagy Mihályt és Halász Jánosnét, akik 20 éve tagjai az nyugdíjasklubnak. A műsort vacsora, majd zene és tánc követte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában