Az első lehetőségekre csaphatnak le

2019.02.09. 17:45

Hetedik alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Utazás Szabadidő Kiállítás és Vásárt

A turisztikai szezon nyitórendezvényének számít a fehérvári Utazás kiállítás, amely ezúttal a „first minute” utakra koncentrál, de már a nyári nagy lehetőségek egy részét is felvonultatja. A cél az, hogy aki előre tervez, elsőként vehesse igénybe a kedvezményeket és lecsaphasson a legjobb helyekre. A kiállítás vasárnap is tart.

S. Töttő Rita

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Hétvégén hetedik alkalommal rendezik meg a Székesfehérvári Utazás Szabadidő Kiállítás és Vásárt, melynek ezúttal is a patinás belvárosi épület, a Hiemer-ház ad otthont. Számtalan kiállító, utazási iroda, szolgáltató mutatja meg, hová érdemes menni az idei esztendőben.

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A program vasárnap is tart és ingyenes. Hegedűs Ágota szervező a Fejér Megyei Hírlapnak elmondta:

- Több olyan kiállító van, aki minden esztendőben eljön hozzánk, s vannak olyanok is, akik először jöttek el a fehérvári kiállításra. Idén rengeteg régió fogott össze és jöttek el együtt a kiállításra, például Budapest, illetve Eger környéke, Ráckeve és Cegléd, valamint Szeged és környéke. Új kiállítóként érkezett Balatonfüred, akik idei évi friss ajánlatokkal, programokkal mutatkoznak be a fehérvári közönség előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában