Kívánunk szép karácsonyt! – slágerek és örökzöldek

2018.12.27. 07:05

Koncertet adott Delhusa Gjon a nádasdladányi templomban

„Énekeljetek új éneket az Úrnak!” (Zsoltárok 96, 1-3) – így köszöntötte Bohus Péter címzetes esperes, plébániai kormányzó advent negyedik vasárnapján a Szent Ilona katolikus templomban megjelenteket.

V. Varga József

Kívánunk szép karácsonyt! – Delhusa Gjon hangja, közvetlensége elvarázsolta a ladányiakat

Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

Varga Tünde polgármester áldott, békés karácsonyt kívánt a falu lakosságának, majd Delhusa Gjon énekes, zeneszerző és dalszövegíró egy szál gitárral lépett közönsége elé. Nemcsak karácsonyi énekek csendültek fel előadásában, hanem jól ismert slágerei, örökzöldjei. Megtudtuk azt is, hogy Gjoni Ihász Gábor énekes és Ihász Kálmán labdarúgó unokatestvére, és hogy a többi között Demis Roussos-nak és a Goombay Dance Band-nek is írt dalokat.

Kívánunk szép karácsonyt! – Delhusa Gjon hangja, közvetlensége elvarázsolta a ladányiakat
Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

Karácsonyi koncertje zárásaként együtt énekelt a település gyermekeivel, a zajos sikert „vastapsdecibelben” mérhettük. Puskásné Gazdag Mónika, a karitász csoport vezetője a műsort követően szeretetvendégségre invitált mindenkit a falu, templommal szembeni főterére. Az önkéntesek székely káposztával és süteménnyel, forralt borral, teával és habos kakaóval kínálták a sokaságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában