Böjte Csaba

2018.07.20. 07:15

Fehérváron a Csillagösvény: missziós és koncertkörút

Böjte Csaba ferences szerzetes, a marosszéki gyermekkórus és a dévai gyerekek 6. Balatoni Csillagösvény missziós és koncertkörútja csütörtökön kezdődött és vasárnapig tart.

V. Varga József

A missziós és koncertkörút csütörtökön, Balatonfüreden, a Koloska-völgyben kezdődött szabadtéri szentmisével; pénteken pedig Balatonalmádiban, a Hungarikum Fesztiválon hangversennyel, előadással és szentmisével folytatódik a Szent Erzsébet parkban, a zenepavilonnál. A Csillagösvény július 21-én, szombaton Székesfehérvárra érkezik, a szentmise, Böjte Csaba ferences szerzetes közreműködésével 18 órakor kezdődik a Ciszterci Nagyboldogasszony templomban, majd a Magyar Örökség-díjas marosszéki Kodály Zoltán Gyermek és Ifjúsági Kar ad koncertet.

Az idén hatodik alkalommal megrendezett missziós és koncertkörút bevételét a Boldogasszony Iskolanővérek székelyföldi, felső-nyárádmenti énekes missziója, és annak központja, a szovátai Marianum Ház fejlesztésére, fenntartására fordítják majd. A Balatoni Csillagösvény vasárnap Balatonfűzfőn, a Jézus Szíve plébániatemplomban, szabadtéri szentmisével fejeződik be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában