családi barkácsolás

2018.03.23. 19:18

Ovis alkotások tárlata nyílt a víz világnapja apropóján

Óvodás gyerekek képeiből nyílt kiállítás az Árpád Úti Óvodában a víz világnapja kapcsán.

Bokros Judit

A Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság és az óvoda szervezésében újabb rajzpályázaton indulhattak a város óvodáinak gyermekei. A kis műsorral egybekötött eredményhirdetést pénteken tartották az intézményben. Kiderült: a pályázatra 13 óvodából 111 egyéni, 8 csoportos és páros munka érkezett. Ezeken kívül az óvoda által meghirdetett családi barkácsolás keretében öt alkotást mutattak be. A zsűri díjakat is osztott.

Fotó: Fehér Gábor

A gyermekek közt egyéniben Szecskó Luca nyert, második lett Kozma László a Felsővárosi Óvodából. A harmadik Horváth Tímea Orsolya a Tulipános Tagóvodából. A különdíjasok: Detki Flóra (Mancz János Tagóvoda), Takács Borbála (Vízivárosi Tagóvoda), Sáfrány Gergely (Mancz János Tagóvoda). A csoportos munkáknál a Vizuális-térbeli tehetség kibontakoztató műhely lett az első a Mancz János Tagóvodából. Második a Szivárvány Óvoda Csibe csoportja, harmadik az Árpád Úti Óvoda Süni csoportja. A különdíjas szintén utóbbi oviból Tóth Rebeka és Major Balázs.

A barkácsolt munkáknál első lett Ábel Ákos és családja, a második Szilágyi Bertalan és családja, a harmadik Major Balázs és családja. A különdíjas Varga Kristóf András és családja. Ezek a különleges kis művek mind a vízfelhasználással, a vizek védelmével kapcsolatosak, és kézzel készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában