Lezárás

2024.05.03. 11:55

Csőtörés miatt lezárják mától a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti szakaszt

Csőtörés utáni javítási munkálatok miatt május 3-án, pénteken 11 órától előreláthatólag május 7-én, keddig lezárásra kerül a Budai út József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér felé vezető szakasza. A városból kifelé a gépjárműforgalom egy forgalmi sávon tud majd haladni.

Feol.hu

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A lezárás miatt a Budai úton a városközpont irányába közlekedő járművek a Budai út – Deák Ferenc utca – József Attila utca csomóponttól kizárólag a Deák Ferenc utca és a József Attila utca irányába tudnak tovább haladni. A József Attila utcáról a Budai útra jobbra kanyarodni nem lehet, a megengedett haladási irány a Deák Ferenc utca irányába egyenesen. A lezárás miatt kimaradó autóbusz-megállóhely a befelé vezető irányban a Távírda utca elnevezésű megálló. A megállóhelyet érintő autóbuszjáratok a zárás időtartama alatt a József Attila utca – Rákóczi út – Várkörút – Budai út terelőútvonalon közlekednek és minden érintett megállóban megállnak – tájékoztat az ÖKK.




 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában