Requiem a Don hőseiért

2017.12.04. 07:30

Vers- és prózamondó versenyt hirdetnek

A doni áttörés 75. évfordulója, valamint a 2. magyar hadsereg hőseinek, áldozatainak emlékére rendezik meg a versenyt diákoknak, felnőtteknek.

Szabó Zoltán

A Vörösmarty Társaság, a Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség, a Honvédség és Társadalom Baráti Kör vers- és prózamondó versenyt hirdet a város középiskolás tanulói, illetve felnőttek számára, a doni áttörés 75. évfordulója, illetve a 2. magyar hadsereg hőseinek, áldozatainak emlékére. Jelentkezni Szigl Barbaránál, a Vörösmarty Társaság és a Doni Bajtársi és Kegyeleti Szövetség titkáránál valamint levélben lehet. (Telefon: 06 (70) 3244-040, levélcím: 8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 14., Vörösmarty Társaság.)A verseny időpontja 2018. január 13-a, 14 óra, a helyszín pedig a Vörösmarty Társaság terme. A zsűri tagjai: P. Maklári Éva költő, Bobory Zoltán Jósika Miklós-díjas költő, Cserta Gábor énekes-gitáros, zeneszerző. Ajánlott irodalom a Requiem a Don hőseiért című antológia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában