Gálaműsor

2017.12.16. 12:30

Iskolai jótékonysági gálaműsort tartottak Polgárdiban

Jótékonysági estet rendezett a Széchenyi általános és művészeti iskola a Polgárdi Iskoláért Alapítvány javára csütörtökön az Aradi Ignác Művelődési Házban.

V. Varga József

Az iskola „felsős” énekkara - konferál Csaba Beáta

Fotó: Az iskola

A hagyományteremtőnek szánt alkalmon az intézmény diákjai és tanárai, valamint vendégelőadóik zenés-táncos produkciókkal szórakoztatták a nagyérdeműt.

Felvételünkön két diák és tanáruk muzsikál, jobbról Kissné
Révfalvi Andrea
Fotós: Az iskola

Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendeztek jótékonysági estet a polgárdi Széchenyi általános és művészeti iskola alapítványa javára. Amint Kárpátiné Frank Éva Lilla igazgatótól megtudtuk: a Polgárdi Iskoláért Alapítvány 2015 márciusától működik. A kuratórium folyamatosan azon dolgozott, hogy gyarapítsa az alapítvány alaptőkéjét. Támogatókra találtak helyi vagy polgárdi érdekeltségű vállalkozóknál, vállalkozásoknál, cégeknél, magánszemélyeknél, a városi önkormányzatnál. A befolyt összeget tanulóik javára fordítják: tanulmányi és sportversenyek lebonyolítására, sporteszközök és egyéb, oktatást segítő eszközök vásárlására, a jól teljesítő diákok jutalmazására, a különböző versenyeknél a buszköltségek kifizetésére.

Az iskola „felsős” énekkara – konferál Csaba Beáta
Fotós: Az iskola

A gálaest műsorában fellépett a Thália drámacsoport Bakosné Héja Anett vezetésével, az iskola énekkarát Szabadiné Bánáti Judit vezényelte, az ötödikesek bábelőadását Kelemenné Rózsavölgyi Éva rendezte. Bemutatkoztak a zeneiskolások Kissné R. Andrea irányításával, az ötödik évfolyamosok karácsonyi dalokkal szolgáltak Domjánné Bak Marianna vezetésével. Stirbu Viktória énekművész az Ave Mariát énekelte, zongorán közreműködött Izinger Attila. A finálén a tanári kar a Szent ünnep című dalt énekelte. Kísért Izinger Attila (zongora), Kissné R. Andrea (hegedű), Pákozdi Alexander (basszusgitár), Kiss Gergő (dob), Kissné R. Mária (furulya) és Fésű-Kerekes Anita (gitár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában