Tehetséggondozás és versenyeredmények

2024.06.10. 19:00

Tehetséges diákokat ismertek el a díjátadó ünnepségen

Elismerő oklevelet vehettek át azok a diákok, akik kimagasló eredményt értek el egy-egy tanulmányi versenyen. A jelenlévőket Mészáros Attila alpolgármester és Galambos Zsuzsanna, az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője köszöntötte.

Gombor Lili

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A 2023/2024. tanév tanulmányi és tehetséggondozó versenyeinek Fejér vármegyei díjátadó ünnepségét tartották hétfő délután a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. Köszöntő beszédében Mészáros Attila alpolgármester úgy fogalmazott, hogy a jelenlévő diákok igazi példaképei lehetnek iskolatársaiknak, kortársaiknak. Megköszönte a felkészítő pedagógusok munkáját is, akikek, mint fogalmazott, kulcsszerepük van abban is, hogy észrevegyék a gyermekekben rejlő tehetséget és segítsenek annak kibontakoztatásában. 

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

A díjakat Galambos Zsuzsanna, az Oktatási Hivatal Székesfehérvári Pedagógiai Oktatási Központ főosztályvezetője adta át. – 14 versenyük iskolai fordulójára 94 iskolából 2703 nevezés érkezett, közülük 700-an jutottak a vármegyei döntőbe, s végül 165 tanuló nyert el első, második vagy harmadik díjat. Nagy örömmel tölt első, hogy ilyen sokan éreztek magukban erőt, energiát és kellő tudást, hogy elinduljanak a versenyeken, és megmutassák, mire képesek. Ahhoz azonban, hogy ma itt együtt legyünk és köszönthessük ezeket a diákokat, nagyon sok szakember közös munkájára, összefogására volt szükség. Köszönet illeti a pedagógus kollégákat, akik rengeteg időt, energiát szánnak arra, hogy felkészítsék diákjaikat a versenyekre és figyelemmel kísérjék útjukat – mondta Galambos Zuszsanna, hozzátéve, hogy a jelenlévő tehetséges diákok eredményei azt bizonyítják, hogy érdemes plusz energiákat mozgósítani a kitűzött cél eléréséhez. 

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában