Önkormányzati választás 2024

2024.06.10. 17:00

Mergl István: A munka már elkezdődött!

Építkezést és fejlődő pályát ígért kampányában a nagykarácsonyi Mergl István, aki a tegnapi napon megkapta a felhatalmazást a szavazóktól programja teljesítésére. A kulcsszó az együtt és nem széthúzva, ezért a hivatalba lépéséig a következő hónapok a felkészülés jegyében telnek majd.

Kecskés Zoltán

A jóságos kedvencünk szállásadóját választották a nagykarácsonyiak polgármesternek.

Fotó: Interjúalany

– Minden képviselőnek gratuláltam a mandátumához és néhány napon belül találkozom is velük,  szeretném elmélyíteni a kapcsolatot és megtenni az első lépéseket közösen, együtt, az irányvonal pedig világos: a település félzárkóztatása a cél! – hangsúlyozta Nagykarácsony megválasztott polgármestere hétfőn, aki október elején veheti át a faluvezetői széket, de addig még hosszú az út.

– Tegnap szűk körben vártuk az eredményeket. Ma még az örömé és a pihenésé a főszerep, holnaptól pedig megkezdem a munkát. A cél az, hogy októberben úgy vegyem át a szolgálatot a megválasztott új képviselő-testülettel együtt, hogy már az első naptól kezdve egy irányba evezzünk! Az új testület igen csak széles körű és amennyire ismerem őket mindegyikük felkészült, elszánt és tettre kész. Van köztük önkormányzati képviselő, vállalkozó és művelődési szakember is. Októberig pedig szeretném csapattá kovácsolni a tagokat! Itt szeretném megköszönni a választópolgároknak a bizalmat, igyekszem megszolgálni, azok polgármestere is szeretnék lenni, akik esetleg nem rám szavaztak vasárnap. A cél közös: Nagykarácsonyt ismét egy fejlődő pályára kell állítanunk!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában