Gazdikereső

2024.06.07. 18:00

Bagira, Deni, Dexter, Kiala és Zerge – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket!

Ezúttal is az ASKA menhely állandó lakói közül hoztunk néhány, nagyrészt kan kutyust, akik a megfelelő gazdi betoppanására várnak.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Bagira egy nyolc hónapos körüli keverék fiú, játékos, kissé kajla és eleven. Az biztos, hogy bőven van még mit tanulnia, így nem árt, ha a leendő gazdi következetes és türelmes. Pórázon már viszonylag ügyesen sétál. Gyermekek mellé, családi kutyusnak szánják gondozói, de természetesen egyedüli örökbefogadó is érdeklődhet.

Bagira
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Deni egy két és fél éves keverék legény. Okos és tanulékony kutya, akiben nagyon dolgozik a megfelelési vágy, szereti büszkévé tenni az embert. Kimondottan kedveli a gyermekek társaságát, ezért kiváló családi kutyus válna belőle. 

Deni
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Dexter egy nagyjából két éves keverék kan, akiben felfedezhető egy kis bull típus. Igényi és szereti is, ha foglalkoznak vele legyen az séta vagy játék. Akárcsak társában, benne is nagyon munkálkodik a megfelelési vágy, szeret az ember kedvére tenni.

Dexter
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Kiala egy két és fél éves kistestű lány, így akár lakásban, benti tartásra is bátran örökbefogadható. Kissé félénk, de ennek ellenére jól érzi magát más kutyák társaságában, illetve az emberek közelségét is szereti.

Kiala
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Zerge egy négy éves keverék fiú, aki azért került a menhelyre, mert rossz körülmények között volt tartva. Eleinte nagyon félt, főleg a póráztól, de mára azért oldódott. Egy kis plusz törődés és gondoskodás azért nagyon jól jönne neki, hogy még inkább felbátorodjon.

Zerge
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában