Szent Márton gyermekei 2. rész

2024.06.04. 09:00

A mentőautó-maketteket gyűjtő csodabogár (Videó)

Nagy Zoltán Péter

A sürgősségi gyermekellátás című kis könyv a szakembereknek erős támasz, de nagy segítség lehet a szülőknek is kisebb-nagyobb játszótéri bajok esetén

Fotó: Mesterséges Intelligencia

Sorozatunk első részében azzal egy darab gyermekmentő-autóval foglalkoztunk. A második részben egy hiányosságot is pótló kis könyvvel, amely a sürgősségi gyermekellátás első óráinak teendőit gyűjtötte csokorba.

Ugyan ez a könyv orvosoknak, mentőápolóknak, mentőtisztnek szól. A könyvet mostanában frissítették, így ismét eljuttattak a szakemberek 4500 példányt. A könyv ott lesz minden érintett szakember zsebében ellenszolgáltatás nélkül, hogy szükség esetén hozzá tudjon nyúlni. E könyvről és arról a pár ezer mentőautó-makettről beszélgettünk László Endre Mártonnal, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány alapítójával, ami már-már pszichológiai esetté duzzadó gyűjtést jelent. Harminc esztendeje gyűjti László Endre Márton a kis mentőautókat, de megnyugtatunk mindenkit, nem lesz szüksége pszichológusra, hiszen a felesége ezt a hivatást vállalta.

Nézzék és hallgassák meg a sokak szerint csodabogárral készített beszélgetésünket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában