Külön beszélgetés L. Simonnal a választás napján

2024.06.09. 20:50

A kitérő válasz lehet-e prófécia? (Videó)

Nagy Zoltán Péter

Fotó: Déri Brenda / FMH

A választás napján több politikust is megkérdeztünk a nap során. L. Simon Lászlóval sikerült egy olyan beszélgetést lefolytatni, amiben kendőzetlenül elmondja, hogy mi vár majd Magyarországra, mi vár a világra. Nem hiszi az íróember, hogy Európa többségében a szuverenisták győzedelmeskednének. Úgy véli, hogy a globalista többség bizony tovább uralkodik a kontinensen. Talán még megrázóbb, hogy egy percig sem gondolja, hogy ez a választás véget vetne a szomszédunkba levő háborúnak. Ahhoz tenni kell, méghozzá nagyon sokat – mondta L. Simon.

Nem titkoljuk, hogy megkérdeztük azt is, merre tovább L. Simon László? Amire egyszerűen azt mondta, hogy dolgozik tovább, képviseli a magyar kultúrát és a helyi közösséget. – Nem kell ahhoz megválasztott parlamenti képviselőnek lenni, hogy lokálpatrióta legyen valaki. A lokálpatrióta és patrióta feladatokat nem feltétlenül a közelmúltamra jellemző pozíciókban lehet megtenni – válaszolt a feol.hu kérdésére L. Simon László.

Érdemes a külön beszélgetést meghallgatni, mert bizony ha L. Simontól kicsit is kitérő választ hallunk, azt követően szinte mindig történik vele valami.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában