Együttműködési megállapodás

2024.05.23. 20:00

Kommunikációs gyakorlóhely a Fehérvár Médiacentrumban

Új gyakorlóhelyre járhatnak a Kodolányi kommunikációs hallgatói. Az együttműködési megállapodást csütörtökön írták alá a felek.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH

Együttműködési megállapodást írt alá május 23-án, csütörtökön a Kodolányi János Egyetem és a Fehérvár Médiacentrum. Az aláírók – Vizi László Tamás, az egyetem megbízott rektora, valamint Hagymásy András, a Fehérvár Médiacentrum ügyvezetője – elmondták: cél, hogy magas szintű képzéshez juttassák a kommunikációs szakembereket.

Az együttműködési megállapodás szerint az Egyetem nappali tagozatos, Kommunikáció- és médiatudomány alapszakos hallgatóinak új gyakorlóhelye a Fehérvár Médiacentrum lesz, ahol a hallgatók kötelező szakmai gyakorlati idejüket tölthetik. Az Egyetem Kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatói az Egyetem rádióstúdiójában készített rádióműsorait a Médiacentrum által üzemeltetett Vörösmarty Rádió is közvetíti.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában