Jó hírek

2024.05.27. 18:00

Hol tart a Pozsonyi úti új áruház építése?

Kívülről nagyon úgy tűnik, hogy befejeződtek az új áruház építési munkálatai, amelyek még tavaly év elején vették kezdetét Székesfehérváron a Pozsonyi úton.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Tavaly év elején előkészítési munkálatok kezdődtek azon az öreghegyi területen, amely már jó ideje elhagyatottan árválkodott. Majd nem sokkal később elindult az új áruház építése, amely időközben a végéhez is ért. De akkor miért nem tudni semmit a nyitásról? Mit mond az építés kivitelezését végző SHS? Hol tartanak jelenleg az áruház építési folyamatai és várhatón mikor készülnek el? Erről kérdeztük Halenár Istvánt, az SHS ügyvezetőjét, aki jó hírekkel szolgált lapunknak, a nyitás időpontjáról azonban konkrétumokat még ő sem tudott mondani. 

„Az áruház 98%-ban készen van, már történt egy előzetes műszaki átadás-átvétel, a szerződéses határidőn belül. Az áruház működéséhez szükséges engedélyek és a közműellátások biztosítása van még folyamatban, így a befejezés időpontja és az áruház nyitása nincsen meghatározva” – árulta el megkeresésünkre. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában