Gazdikereső

2024.05.27. 18:30

Buksi, Gucci, Füli, Kapitány és Lu – mind arra várnak, hogy örökbefogadják őket

Újabb néhány menhelyi lakót mutatunk be az ASKA állatotthon lakói közül, akiknek minden vágyuk, hogy egy szerető gazdi hazavigye őket.

Déri Brenda

Illusztráció!

Forrás: pexels.com

Buksi egy idősebb kutyus, hamarosan a 10. életévét tölti, de ennek jelét sem mutatja. Energikus és szeret sétálni, de már nincs nagy mozgás igénye, egy kis udvar bőven elég neki. Korából és jelleméből adódóan ő tipikusan egy ’idős gazdis’ kutya.

Buksi
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Gucci egy két és fél éves fiú. Gondozói igazi mintakutyának tartják. Okos és tanulékony négylábú, aki rengeteget fejlődött a bekerülése óta. Bárki fogadja örökbe, nem fogja megbánni, Gucci hálás és szereti a szeretgetést.

Gucci
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Füli Buksihoz hasonlóan egy idősebb kutyus, nemrég töltötte a nyolcat, de ő is éppoly energikus és aktív, mint ebtársa. Kedves teremtés és az emberek közelségét is szereti. Az ASKA munkatársai bíznak benne, hogy élete hátralévő éveit boldog, örökbefogadott kutyaként fogja tölteni.

Füli
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

Kapitány, a 6 éves nagy testű kan kutya immár négy éve boldogítja a menhelyen dolgozók mindennapjait. Imád vizes helyen lenni, a lubickolásért pedig kimondottan odáig van. Ennél már csak ’magyarázni’ szeret jobban, mindig és mindenhol. Határozott és aktív gazdit keresnek neki, aki lehetőleg kertes házban él.

Kapitány
Fotó: ASKA

Végül pedig jöjjön Lu, a tacskó jellegű három éves fiúcska. Ugyan a tacskókra jellemző jó néhány ’nem kívánatos’ tulajdonság, Lu-ról ez abszolút nem mondható el. Nyugodt, kedves és békés kutya. Nem ugat sokat és nem is tolakodó, sőt más kutyákkal is jó a viszonya.

Lu
Fotó: ASKA/Bakos-Kapási Zsófia

A kutyusok után érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet: a 06/30-903-8218-as telefonszámon, az [email protected] e-mail címen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában